Retur

Minipetit tilbyr alltid 14 dagers åpent kjøp fra ordren er mottatt – dette gjelder uavhengig om det er salgsvarer eller nyheter. Vi gjør oppmerksom på at varer som blir returnert må sendes tilbake i samme stand som de ble mottatt.

Retur på postkontor
Hvis du ønsker å bytte størrelse eller returnere en vare må du fylle ut retur- og bytteskjema som du finner på min-side. Du vil så motta et skjema med opplysninger om hvor og hvordan din vare skal sendes i retur. Ved størrelsesbytte sender vi deg ny størrelse så fort vi har mottatt varen du ønsker å bytte størrelse på.

Kroppsnære produkter vil bli sendt forseglet. Dersom forseglingen er brutt kan ikke følgende produkter returneres:
Undertøy
Sokker
Badetøy

Returnerte varer med mangler
Alle returer blir kontrollert for mangler. Dersom en vare er skadet, brukt utover normal prøving, etiketter er fjernet eller leveres tilbake 14 dager etter at den først ble mottatt vil ikke returen godkjennes. Din ordre vil i dette tilfelle bli returnert.

Tilbakebetaling
Normal behandlingstid fra vi mottar din retur er 1 – 2 dager. Tilbakebetaling vil skje etter varen er mottatt av oss og kontrollert for mangler. Tilbakebetaling utføres til det samme kortet og kortnummeret som betalingen ble utført fra. Det vil ta mellom 2 – 4 virkedager før tilbakebetalingen er inne på kortet.

Reklamasjon
Dersom du har kjøpt en vare i nettbutikken og ønsker å fremme en reklamasjon ber vi deg ta kontakt med Minipetit Kundeservice.

Les mer om angrerett på forbrukerrådets hjemmesider her.

Retur skjema for deg som ikke har opprettet bruker profil.